Optreden als gemachtigde

Via een dagvaarding wordt een partij opgeroepen om bij de kantonrechter te verschijnen. Dat gebeurt bijvoorbeeld als het tussen partijen niet is gelukt om onderling een geschil op te lossen.

Er volgt dan een gerechtelijke procedure in welke iemand zich kan laten bijstaan door een gemachtigde. Hiervoor kan ons kantoor worden ingeschakeld. Het gaat dan om alle zaken/situaties die bij de kantonrechter behandeld worden. In het geval van handelszaken kan dat tegenwoordig voor vorderingen tot € 25.000. Daarnaast geldt dit ook voor alle huur- en arbeidszaken. In deze zaken geldt geen maximumbedrag. Voor een volledig overzicht van de zaken die door kantonrechters worden behandeld, klik hier.

Heeft een incassozaak een groter geldelijk belang dan € 25.000, dan geldt een verplichte procesvertegenwoordiging bij de rechtbank door een advocaat. Ons kantoor heeft een groot netwerk met daarin een diversiteit aan advocaten, zodat in elk soort zaak een advocaat aan u voorgesteld kan worden, waarvan wij weten dat deze op het betreffende rechtsgebied goed onderlegd is.

Meer weten?

Benieuwd naar hoe we ú van dienst kunnen zijn? Neem contact met ons op en we leggen u op een heldere en transparante manier uit hoe we u kunnen helpen.

Vordering indienen Contact opnemen

WAARSCHUWING!!INNING VAN FICTIEVE VORDERINGEN

FRAUDULEUZE E-MAILS UITGAAND VAN NEDERLANDSE NEP-GERECHTSDEURWAARDERS AAN PERSONEN IN BELGIË EN NEDERLAND

Er worden uit naam van diverse zogenaamde (en dus fictieve) gerechtsdeurwaarders e-mails verstuurd met melding aan de geadresseerden dat zij incasso- of buitengerechtelijke kosten verschuldigd zouden zijn n.a.v. niet-betaalde bedragen. De zogenaamde gerechtsdeurwaarder in kwestie dreigt met beslag op inkomen en bankrekeningen, tenzij deze kosten worden betaald op de vermelde bankrekening. Ook worden vervolgens brieven verstuurd met de titel “dwangbevel in naam der koning” en is inmiddels bekend dat huisbezoeken worden gebracht waarbij getracht wordt woningen binnen te dringen. Het gaat duidelijk om een poging tot fraude met de bedoeling van de betrokkenen geld af te persen!!!